Fantastiska Motorcyklar

Uncategorized

Vem gillar inte att åka på en häftig och snygg motorcykel?

Det finns ju ofantligt många olika modeller och härliga färger att välja bland, eller hur? Har du någonsin funderat på hur det skulle kännas att få åka på Harley Davidsons motorcyklar? De är ju gjorda för att man ska känna adrenalinet kicka igång när man tar en tur med dem.

Men är det farligt att åka på en motorcykel kan man fråga sig?

Sker det olyckor ofta eller hur ofta kan man råka ut för en olycka med motorcykel? [Här kan du läsa om den statistik som har gjorts. Jag själv skulle trots alla risker vilja köra en häftig motorcykel med höga hastigheter så att man känner vinden mot hela sin kropp. Visste du att mc däck är mycket viktigt också för säkerheten på vägarna?

Jag har många minnen ifrån att ha åkt med vänner och familjemedlemmar men jag har själv inte testat det ännu, det är ju aldrig försent att få testa på det och se hur det känns.

Man kan ju också fråga sig om det ens finns någon kunskap om säker hastighet på motorcyklar? Det tycks inte ha studerats mycket just på ämnet varken i Sverige eller i utlandet. Det kanske är mer så att det handlar om vad man kan kollidera med. Man tycks tro att skyddsutrustning kan minska skaderisken. Alla de som äger en motorcykel är medvetna om hur viktigt det är med skyddsutrustning så som rätt skor (stövlar) och skyddshandskar vilket kan vara sådant som ger bra skydd.

Jag skulle jättegärna velat ha tillräckligt med pengar för att kunna köpa en Harley Davidson, men de är ju väldigt dyra. Fast det går säkert att hitta billigare i andra hand, kanske på blocket till och med?

Det talas om att Bollebygd är platsen med flest motorcyklar. Man uppskattar att det finns nästan 300 000 motorcyklar i Sverige.

Om man kollar runt på nätet kan man ju hitta ofantligt mycket information också på olika sidor om motorcyklar. Gillar man att läsa kan man hitta en hel del böcker också om motorcyklar. Gillar man att bara kolla på bilder så finns sidor som fyller ens fantasi med fantastiska bilder på motorcyklar. Nyheter finns det alltid gott om också på nätet för att utbilda sig själv mer om olika modeller och dess fördelar.

Den första modellen som jag såg och blev helt förälskad i var min farbrors Yamaha MT10 som han körde med och jag bara älskade att kolla på när han åkte med den runt kvarteret.

Han lät mig sitta på den och känna hur det känns. Jag kände mig så fri när jag satt där med min morbror och vi båda var helt förälskade i den motorcykeln.

Nu skulle jag vilja ringa till morbror och se om han känner för att ta en åktur med mig idag?

nullpoint